top of page

PREGUNTES FRECUENTES

QUINS AVANTATGES TINC A L'APADRINAR UNA ABELLA?

Rebràs una mel pura i natural de màxima qualitat, puresa i frescor.
Posarem el nom que escullis a la teva família d'abelles. A mès tindràs preus especials per visitar els nostres emplaçaments i gaudir d'una jornada apícola!!!

QUAN DURA UN APADRINAMENT?

Els apadrinamients son anuals  sense  cap compromís  de permanència, en fer la teva adopció d'abelles rebràs un e-meil amb el teu certificat d'adopció. Si t'agrada l'experiència, podràs renovar l'adopció per a la següent temporada!

QUAN REBRÉ LA MEVA MEL?

Les dates d'entrega dependran del tipus de mel escollida i de la temporada de floracions. Venen sempre en aquest orde: mel  de romaní, mel de lavanda i mel  de muntanya.

PUC EVITA EL MALBARATAMENT D'ALIMENTS?

Aquest és l'objectiu innat d'apadrinar una abella, és evitar el malbaratament dels aliments produint allò que realment s'hagi       de consumir. Produint per encàrrec directe del consumidor, buscant l'equilibri amb la natura i assegurant un preu just       evitant intermediaris.

COM PUC REGALAR UN APADRINAMENT D'UNA ABELLA?

ESTAN LLIURE DE QUÍMICS ELS NOSTRES PRODUCTES?

Bona idea, és un gran regal!!, Compra un apadrinament d'abella de forma normal i en el últim pas, quan escriguis l'adreça  d'enviament, posa la direcció a qui vulguis fer el regal! I podràs donar-li el certificat d'adopció.

Les nostres pràctiques, són totalment ecològiques i mirem de crear uns oasis lliures de pesticides i herbicides per donar un producte el més natural possible.

ET SEMBLEN MOLTS QUILOS DE MEL?

No et preocupis, la mel natural no caduca!, pots guardar-la tot el temps que vulguis i anar consumint-la durant els pròxims anys. Però estem segurs que quan provis la nostra mel i sàpigues els seus beneficis per a la salut no trigarà a acabar-se!

MÉS PREGUNTES?

Truca'ns al+34 640 60 71 76 o escriu-nos a info@animaessencies.cat

bottom of page