top of page

 

Política d'Enviaments

​Un cop tramitada la teva comanda començarem a preparar-la perquè puguis gaudir els productes del rusc en menys de 48 h!​

 

  • Despeses d'enviament Península i Balears: 4,95€.​​

Política d'Enviaments

 

 

 

 

1. EL PRODUCTE REBUT ÉS INCORRECTE, ES TROBA DANYAT O DEFECTUÓS

​La nostra Política de Devolucions és realment senzilla. Quan rebis la teva comanda hauràs d'inspeccionar-la immediatament per a verificar que la comanda és correcta, sempre abans d'obrir i consumir els productes. Si ha rebut una comanda incorrecta, o els productes es troben danyats o defectuosos, si us plau accepti les nostres disculpes en primer lloc. Aquests casos són molt poc freqüents, encara així, intentarem solucionar aquest problema al més aviat possible amb vostè. 
Segons la nostra política d'empresa i complint amb la normativa vigent, tens dret a retornar qualsevol article comprat en animaessencies.cat en un termini màxim de 14 dies des de la data de recepció d'aquest.

2. DRETS DEL CONSUMIDOR​

La nostra Política de Devolucions no afecta els teus drets com a consumidor.

3. QUÈ FER PER A RETORNAR UN PRODUCTE ​

Contacta amb nosaltres de manera ràpida i segura, mitjançant trucada telefònica o via e-mail, facilitant el teu número de comanda, el producte a retornar i la raó per la qual es realitza aquesta devolució. Et confirmarem l'adreça a la qual hauràs d'enviar l'article en qüestió. Si us plau, empaqueta l'article de manera segura i inclou dins del paquet el teu número de comanda, nom i adreça completa. Si us plau, inclou també el rebut o justificant d'enviament quan ens retornis el producte. 
Qualsevol producte enviat de tornada és responsabilitat de l'usuari fins que arriba al nostre magatzem. Per això, assegura't que retornes el producte usant un mètode d'enviament segur. La nostra política de devolució s'aplica a les comandes realitzades directament a través de www.animaessencies.cat. Per això, si ha adquirit un producte en alguna botiga de vendes especialitzades o en distribuïdores de la nostra marca, si us plau contacti amb la botiga directament per a la seva devolució.

Poítica de Devolucions

bottom of page