top of page

 ÀNIMA ESSÈNCIES

APADRINA UNA ABELLA

Apadrina una família d'abelles i sigues un consumidor actiu ajudant a pol·linitzar el teu territori i rep la teva mel a casa.

Què significa ser un consumidor actiu? Ets un consumidor actiu perquè, en el moment que apadrines una família, ja formes part d'ella. Visitar-la contribueix a augmentar el nombre d'abelles que tant necessita el nostre entorn, consumir solament el que necessites i no malbaratar aliment.

El procés és molt senzill:
Comença triant un rusc depenent de la quantitat de mel que necessites i posa-li un nom. Un  cop  fet això, a més de rebre la mel a casa teva, podràs venir durant la temporada per a veure  com està la teva família, i , si ho desitges, treballar amb nosaltres en el teu rusc i aprendre més sobre aquest apassionant món.

PREGUNTES FREQÜENTS

QUINS AVANTATGES TINC A L'APADRINAR UNA ABELLA?

QUAN REBRE LA MEVA MEL?

COM PUC REGALAR UN APADRINAMENT D'UNA ABELLA?

QUAN DURA UN APADRINAMENT?

PUC EVITAR EL MALBARATAMENT D'ALIMENTS?

ESTAN LLIURES DE QUÍMICS 

ELS NOSTRES PRODUCTES?

ET SEMBLEN MOLTS QUILOS DE MEL?

MÉS PREGUNTES?

VINE A CONEIXER  ÀNIMA ESSÈNCIES

Granja apícola per a tota la familia

Si estimes la natura i vols passar el dia a l'aire lliure amb la família, t'encantarà tot el que tenim per a tu en Ànima Essències. Recorda que pels padrins fem jornades especials i si no n'ets ens encantaria invitar-te a les nostres jornades d'apicultura on ens reunim amb les famílies i gaudeim de les nostres activitats inoblidables. Vols visitar-nos!? 

Genial! Així podràs conèixer a tot el nostre equip I aprendre-ho tot sobre els nostres cultius i mètodes d'apicultura i d'agricultura.

bottom of page